INGRIDTEEAt NRK plukket ut to Ingrid'er som begge er født i mai 1991 til å være med i Symesterskapet er nesten for utrolig til å være sant! Men det skjedde, og allerede fra dag 1 var Ingrid B og Ingrid L dritgode venner. Vi hjalp hverandre med forberedelser, hørte på musikk på hotellrommet og ringte hverandre hyppig etter at vi var reist hjem igjen til Oslo og Stavanger.


Under innspilling avtalte vi at uansett hvordan konkurransen kom til å gå, skulle vi gjøre noe sammen. I november var jeg på besøk hos Ingrid B i Stavanger. Vi dro sporenstreks på Fretex, hamstret gardiner, duker og sengetøy, lagde oppskrift og sydde prototyper til t-skjorta vi døpte IngridTEE. Så ble det oppskriftsfilm!


IngridTEE er t-skjorta for GJENBRUK og for DEG som vil lære å sy! Du med nymalt syrom, tre symaskiner og full kontroll på både legg og belegg får selvfølgelig være med. Men vi snakker egentlig til DEG som har litt lyst til å prøve å sy, kanskje har en mormor med symaskin, men ingen idé om hvor du skal begynne. Glem målebånd, mønster og andre motivasjonsmordere. Alt du trenger for å lage en IngridTEE er en liten kveld, noe gammelt stoff, saks og symaskin!


IngridTEE er en gjenbruks-t-skjorte som ikke krever metervare fra stoffbutikken! T-skjorten består av ”blokker” som ikke er så store. ”Blokkene” kan lages av kjøkkenhåndklær, putevar, duker, restestoff eller feks ryggen på en gammel skjorte. Du bestemmer, og din IngridTEE blir derfor helt unik og bare din B-)Prøv og feil og sy i vei! Legg gjerne ut bilde og bruk hashtaggen #ingridTEE

:)