SYKURS

For et par helger siden holdt Ingrid Bergtun og jeg sykurs på Tasta senter i Stavanger!

Vi fikk låne et tomt butikklokale på senteret, og dit kom syere i alle aldre med symaskinene sine for å lage IngridTEEs sammen med oss! Her er noen bilder fra dagen:

Ingrid og Ingrid <3

Vi holdt to kurs etter hverandre. Dette er syerne i den siste gruppen - med hver sin IngridTEE :D

Gøy å se hvor forskjellige alle valgte å lage sine!

IngridTEE er laget for å sys av gjenbruksstoffer. Dagen før kurset kjøpte vi opp store deler av tekstilavdelingen hos Fretex i Stavanger:) Her er duker, gardiner, sengetøy og stoffrester.

Et sømtalent i dyp konsentrasjon!

Jeg får mange forespørsler fra folk som vil på kurs. Det er veldig hyggelig å høre at flere vil lære å sy! Skulle gjerne reist på turné rundt hele Norge og holdt kurs for alle som vil, men timeplanen sier nei :(

MEN 3. og 4. mars holder jeg helgekurs i Vollen i Asker. Kurset er i samarbeid med UngKultur Asker og Sparebankstiftelsen!

Dette skriver UngKultur om kurset:

Er du eller noen du kjenner under 21 år og opptatt av mote, design og kreativitet? Bli med på UngKultur Askers egen versjon av "Project Runway" - med fokus på redesign! Talentfulle Ingrid Vik Lysne kjent fra symesterskapet på NRK leder workshopen hvor deltagerne jobber i par med å skape en unik kolleksjon som senere skal vises på et eget catwalk-show! Du trenger ikke å ha forkunnskaper innenfor søm, men du må ha lyst til å lære og ha evnen til å tenke kreativt. Er du under 21 år kan du sende søknad om å være deltager til sara.warholm.munthe@asker.kommune.no, eller send en beskjed på facebook om at du ønsker å delta og hvorfor. Det er ingen deltakeravgift, men vi vurderer søknadene ut fra motivasjon til å delta. Det er begrensede plasser, så det er lurt å være tidlig ute med å søke. Sett lørdag og søndag 3. og 4. mars om du vil være med.

Tror du dette kan være noe for deg eller noen du kjenner? Send en mail!

OG Asker kommune åpner et flunkende nytt syverksted i Vollen (!!!). Det er her helgekurset skal holdes, og 17. februar blir det offisiell åpning av verkstedet. Ta med en venn og kom!