SNURPETRIKSET

Med dette trikset har jeg gjort store formløse skjorter, gensere og jakker til nettere utgaver av seg selv. Perfekt triks å ha i lomma for deg som liker å handle brukte klær eller har lyst til å bli flinkere til det :) Alt du trenger er nål og tråd.

Fest tråden innerst ved kragen. Sy store sting utover mot skulderen. Jeg syr ofte helt ut til ermet begynner, men du kan stoppe før hvis du bare vil stramme inn littegrann.

Rynk stoffet. Sy gjennom rynkene et par ganger til, frem og tilbake. Da blir det mer solid.

Ta-da! Sjekk forskjellen!

Snurpe-trikset kan brukes på plagg i tjukkere stoff også! Noen ganger kan det bli litt klumpete og rart, men prøv deg fram. Det er ikke verre enn å ta ut tråden igjen og kalle det et forsøk :) Jeg har brukt snurpetrikset på en olajakke, på bluser og på gensere. Og på disse to ulljakkene:

Lykke til!