BARBERING MED BEEORGANIC

reklame//

For å redde klimaet, må vi alle bli mer miljøvennlige. Jeg har stor tro på den påvirkningskraften vi har overfor hverandre. At jeg blir inspirert av dine miljøtiltak, at du blir inspirert av mine. Tilsammen danner vi en forbrukerkultur som ønsker miljøvennlige produkter, som igjen gir selskaper og politikere mot til å ta de store avgjørelsene som trengs for å redde klimaet.

BeeOrganic er en miljøvennlig nettbutikk som har akkurat de hverdagsproduktene vi trenger for å kunne ta de små stegene mot en grønnere livsstil. Jeg heier veldig på dem, og er superheldig som har fått et samarbeid!

Jeg har testet barberprodukter fra BeeOrganic. De er tilnærmet zero-waste, og barberhøvelen er ment å vare i årevis, med utskiftbare barberblader i GOD kvalitet.

Bli med inn på badet og se hvordan det gikk da jeg barberte meg med disse produktene for første gang:

Dette er produktene jeg brukte:

Saltskrubb - Grims Have

Barbersåpe - Grims Have

Barberhøvel – Mühle

Blad – Mühle (nybegynner)

Blad – Feather (skarpere)

Alle kan egentlig bare venne seg til en mer zero-waste livstil med holdbare produkter med en gang, for det er den veien vi går. Bruk rabattkoden «barbering2019» for 15 % rabatt på barberprodukter hos BeeOrganic.no frem til 1. juni.

Shave god! Hadet på badet!